Golfvakantie met de “Murtal greenfee”

Op korte afstand van ons huis en appartement, 4 minuten met de auto of 1 halte met de trein, ligt de prachtige 18 holes / par 72 golfbaan van de GC Murau-Kreischberg, ontworpen door Diethard Fahrenleitner en Barbara Eisserer.

Als vakantiegast van ons huis en/of appartement ontvangt u op vertoon van de ingevulde voucher (in de informatiemap) een “Murtal Green Fee” voor slechts € 50!

De “Murtal Green Fee” is van geldig op de vier clubs in de “Murtal Golf Region”, namelijk GC Lungau , GC Mariahof , GC Murtal en GC Murau – Kreischberg .

Golfclub Murau – Kreischberg:

Door de ruime beschikbare ruimte is de gehele faciliteit royaal opgezet, bossen en stroken hout en vijvers vormen een prachtig decor. De ruimte wordt beperkt door de beboste hellingen van de Nockberge en de groene Mur.

Vanaf het terras van het prachtige clubhuis zie je een groot deel van de baan en zit je dus midden in de golfscene voor of na de ronde. 

De golfbaan ligt midden in de ” Wood World Murau “. en heeft een specifiek, onmiskenbaar houtdesign. Houten palissaden begrenzen vijvers, greens en bunkers, een oude alpenhut doet dienst als “halverwege station”. Een driehonderd jaar oude boerderij is nieuw leven ingeblazen als greenkeeper station en natuurlijk is het hele geleidingssysteem van hout.

Het perfecte baanontwerp werd al na het eerste seizoen erkend: in 2008 ontving GC Murau – Kreischberg de prijs ” Beste nieuwe baan in Oostenrijk”! 

In de brochure dieGolfregion.com leest u meer over de aangesloten golfbanen en treft u tips aan om de omgeving te verkennen.

De regio Murau-Kreischberg biedt ook een schat aan vakantie- en excursiemogelijkheden. U kunt hier meer over lezen: www.murau-kreischberg.at

Wilt u meer informatie over de verhuur van ons appartement?
Volg onderstaande link naar ‘Villa for you’ Appartement 5 persoons 

Wilt u meer informatie over de verhuur van ons huis? Stuur een email naar haus.am.kreischberg@gmail.com